Uutta kotia etsii





Nimi: Ruudolf "Ruttu"
ikä: 4v.
sukupuoli: uros
rotu: englanninbulldoggi
rek.paperit.: on,ulkomaantuonti

Ruttu etsii rakastavaa ja pysyvää kotia,jossa määrätietoisuus ja oikeudenmukaisuus ovat kaiken A ja O.Kokemusta rodusta täytyy olla,koska poika on joutunut vaihtamaan kotia liian usein vähäisen rotutietämyksen takia.Nyt Ruttu etsii pysyvää kotia,jossa se saa viettää lopun elämänsä tulevan johtajansa kanssa.
Ollut melko välinpitämätön toisia koiria kohtaan ja joskus senkin takia joutunut hyökkäyksen uhriksi,joten annetaan mielellään kotiin jossa ei ole muita koiria tai kotiin, jossa Ruttu tuntisi olonsa turvalliseksi toisen koiran kanssa.

Koska englanninbulldoggi ei kuulu maailman terveempiin rotuihin,löytyy Rutustakin pieniä terveyteen liittyviä asioita,joita kannattaa ottaa huomioon.Koiran luusto on kuvattu ja toinen lonkka todettu C:nä, ell. epäillyt ko. lonkassa alkavaa nivelrikkoa.Toisessa etutassussa todettu myös kulumaa,mutta ei nilerikkoa.
Ruttu on jäänyt n.2vuotiaana auton alle ja silloin satuttanut pahasti etutassunsa.Tassu saatu hyvän hoidon ansiosta kuntoon,mutta saattaa joskus oireilla linkkaammalla.Linkkaaminen saattaa myös yhtälailla johtua muista yllä mainituista luustopoikkeamista,mutta kipuilu lähtenyt yleensä kipulääkekuurin myötä.Rutun tassujen iho oireilee myös monesti kosteilla ilmoilla eli tassujen välissä oleva iho menee rikki.Nämäkin ongelmat on saanut kontrolliin,niiden ilmettyä,hyvän hoidon myötä!
Luonteltaan Ruttu on huomiota rakastava ihana persoona,joka on tarvittaessaan yhtä itseppäinen kun pikku härkä!Ja juuri jästippäisyytensä takia etsii kotia,jossa sen kanssa eletään varmoin ottein pelkäämättä tulevia valvottuja öitä,pikku miehen ottaessa sikeitä kunnon kuorsausten säestyksellä. :)Kun olet voittanut tämän pikkumiehen luottamuksen johtajana,sujuu arkikin ongelmitta.
Lisää Rutusta voi kysyä:
omistaja Janne 040 7250947
kouluttaja Satu 040 7676963
luovutus aikaisintaan 9.7.2011
(koulutuksessa)
hintapyyntö 300-,

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

EE JMVA EEJV-18 EEV-18 BALTJV-18 TLNW-19 BALTV-20 S.R. TAIKATALVEN KISSING THE SKY X TLNW-20 FIGARON TRES JOLIE

Mustantuulen Tuulen Viemää