Kiireinen kesä tulossa.

Tuiskun kanssa ollaan menty hurjasti eteenpäin :) Neitonen on hyvin iloinen ja kontaktin hakuinen. Normi koti arkea elellään ja siitä koira selkeesti nauttii! Vapaana ollessaan saa makeita belgi-hepuleita ja sitä on ilo katsella :)
Ja paras uutinen Tuiskun kohdalla on se että uusi koti löytyi! Tuisku on mulla tässä vielä viikon ja sitten tulee uusi perhe sen hakemaan. Kävivät sitä katsomassa ja Tuisku olikin jo silloin lähdössä mukaan. Perheessä on myös kaksi lasta ja en voinut kuin ihailla kuinka he osasivat Tuiskua käsitellä!
Kesä tulee olemaan kiireinen, muutto edessä isompaan ja meille kätevämpään taloon. Onneks muuttomatka ei ole pitkä, n. 100m :D Sitten joka kesän vakkari, erkkari. Sinne on ilmoitettu Pami, Rossi, ja pennuista Arco ja Nala.
Ennen erkkaria pitää treenata ja treenata, kun se kirottu koe Jujun kanssa lähestyy. Eihän siinä muuta kirottua ole kuin jännittävä ja jäykkä ohjaaja :D Koira kuulemma kyllä osaa...
Heinäkuussa onkin tiedossa yhdet häät ja heti niiden perään SPL:n kesäleiri. Jonka jälkeen oma leiri Sysmässä. Kun johonkin väliin pystyis saamaan sen verran aikaa että ehtisi mökillekkin ni ois tosi jees :)
No eiköhän tämä tästä taas...Mutta koirailun merkeissä mennään ja kivaahan se on.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

EE JMVA EEJV-18 EEV-18 BALTJV-18 TLNW-19 BALTV-20 S.R. TAIKATALVEN KISSING THE SKY X TLNW-20 FIGARON TRES JOLIE

Uutta kotia etsii

Mustantuulen Tuulen Viemää