Onhan tätäkin edes joskus päivitettävä.


Oon ollut aikeissa päivittää tätä blogia jo monesti lähiaikoina mut jotenkin tuo Mantan poismeno on edelleen aika pinnassa joten on sit jääny päivittämättä.
Onhan tänä vuonna tapahtunut mukaviakin asioita.
Käytiin Heinosen Sirun kanssa Ruotsissa tammikuussa hakemassa Suomeen ihastuttava tervuneito Nizhoni's Heart Of Eternity "Lova". Reissu sinällään oli jo ikimuistettava, siitä joskus myöhemmin lisää ja jos kehtaan niin jopa valokuviakin olisi tulossa :D
Saimme olla vieraina Karinin ja Jesperin luona ja tavata ihania Eternity's koiria <3
Samalla reissulla käytiin Carinan luona moikkaamassa Apachea, iso ja komea poika! Ja luonne todella avoin, kuviakin otettiin :)
Lova asustelee nyt Paraisilla Sirun ja Antin lauman jatkeena. On siinä neidossa luonnetta ja itse tykkään kovasti muutenkin Lovasta, hymyilevä Norjalainen :)

Ikimuiston P-pentueen koiria on käynyt nyt ahkeraan terveystutkimuksissa erittäin mukavin tuloksin, tähän mennessä tutkituilla kaikilla terveet lonkat, kyynärät sekä silmät :)
Tänä vuonna ei tule pentuja, ensi vuosi onkin asia erikseen, lisää tietoa siis pentuja sivulla ;)
Kauhean ahkera näytelmä ihminen mä en ole, mutta tänä vuonna sitten niitäkin kertyy tosi paljon. Toukokuussa Rossi ja Pami sekä Lova menee sekä Raumalle että Tampereelle, kaikki tietysti kaljuina :D
Rossi lähtee vielä Sirun ja Minnan matkaan toukokuussa Ruotsiin, siis 3 näyttelyä Rossille Toukokuussa! Vau! Sittenhän on tää perinteeksi muodostunut Erikoisnäyttely Kangasalalla, elokuussa Ruotsin erkkari ja jos vielä Tanskaankin suuntaisi vuoden lopulla. Katellaan jos tohon väliin saisi vielä pari näyttelyä :D
Tavoitteena olisi vielä muutamalle leirillekkin osallistua ja järjestää yksi. Että on tässä taas buukattu tämä vuosi lähes täyteen.
Kauheasti jäljelle tekisi mieli jo mennä, mut meillä näyttää edelleen täysin toivottomalta tilanne, lunta on polviin saakka ja kuitenkin Huhtikuu jo, pitänee pakata koirat autoon ja ajella Paraisille jossa kävin viikko sitten toteamassa että siellä on pellot auki ja täys kevät!!

Mantan lisäksi on tullut surua parinkin rakkaan koiran poismenosta, Jujun sisko, siis Pamin emä Lempi siirtyi nukkumaan ikiunta Tammikuussa :( Ja Perttikin nukahti ikiuneen tässä kevään aikana. Raskas alkuvuosi on siis ollut.

Tästä päivityksestä tulikin näköjään aika sekava. Aivan liian paljon asiaa..
Laitan oheen vielä Lovan kuvan.
Hauskaa kevättä kaikille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

EE JMVA EEJV-18 EEV-18 BALTJV-18 TLNW-19 BALTV-20 S.R. TAIKATALVEN KISSING THE SKY X TLNW-20 FIGARON TRES JOLIE

VUOSI 2016

Uutta kotia etsii