Kevättä kohti...

Juju ja Manta riekkuu :) Ja Pami , no, Pamina :D

Niinhän se joulukin meni, herkutellessa, kuinkas muuten ;)
Ja taasen onpi tapahtumaa ollu,ku vaan muistas mitä kaikkee :D
No, ainakin Pamin reagointi paukkuihin tuli testattua ilotulitteiden myötä uutena vuotena, ja pah, tuo välittäny tuon taivaallista !
Tammikuun 10 pvä oltiin sitten siellä ekassa näyttelyssäkin, kera Pamin, sen veljen, Reinon sekä siskon, Sylvin. Onneksi mukana oli myös Hanna (KIITOSKIITOSKIITOS) ja Kalle sillä minä yksin plus kolme kakaraa = NOUP!Mutta, se meni loistavasti :-)
Tuomari Marianne Holm tykkäsi kaikista kolmesta, jopa Sylvistä vaikka olikin "hieman" pullea :D Mutta tykkäsi niin että Syltty voitti oman luokkansa eli 5-7kk ja sai KP:n ja Pami tuli toiseksi ja KP:n kera :)) Remu voitti oman ikäluokkansa pojat saaden myös KP:n! Ja hei, tervui oli 16kpl!! ET jeeee! Sirpalle myös jätti kiitos handlaus jeesistä :-* Hmm... Ja Johannaa en kiittele nyt ;)
Pamin arvostelun voipi lukea sen omalta sivulta.
Maalla onpi mukavara asua, mut jotenki tuntuu et tääl on vaan paljon kylmempi ku stadissa :/ Vai kuvittelenko mä vaan...?
Duunissa on kivaa, (en ois uskonu aikoinan sanovani tota lausetta :) ), tulee tutustuttua todella moneen eri rotuun ja erilaisiin tapauksiin, joten oppii ainakin jotain . Ja muutenkin nastaa ku voipi ottaa omii koirii mukaan ja varsikin Pamille tekee todella hyvää tommonen ku siel väkisinkin tottuu ääniin, ihmisiin yms kaikkeen joka on vaan ja ainoastaan plussaa! Ja vinkvink, meillähän on nyt sit myös koirien päiväkoti tilat valmiina, että koiria voipi tuoda myös päivähoitoon ja/tai pentujen eskariin opettelee "aapista" :)No, lisätietojahan löytyy mun sivuilta.
Oprilla lonkkakuvaus sekä kyynärkuvaus 5.2.2010... Et toivottavasti onpi likka-lapiNkoira terve.
Juoksuthan noil kaikilla likoilla alkaapi varmasti piakkoin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

EE JMVA EEJV-18 EEV-18 BALTJV-18 TLNW-19 BALTV-20 S.R. TAIKATALVEN KISSING THE SKY X TLNW-20 FIGARON TRES JOLIE

Uutta kotia etsii

Mustantuulen Tuulen Viemää